O nás

sklad v USA

USA-Balik.cz patří pod křídla naší společnosti STAJA s.r.o., která se specializuje na mezinárodní logistiku a přepravu balíků již od roku 2006. V tomto roce jsme začali s přepravou balíku z našeho skladu v Georgii v USA na adresy příjemců v ČR a SR.

Náš první web jsme pojmenovali Cz-Ebay.cz (dnes již přejmenován na USA-Balik.cz) a ten do dnešního dne zabezpečuje mimo přepravy balíků i zprostředkování nákupů z amerických obchodů jako je např. AMAZON, KOHLS, WALMART, APPLE, VICTORIA SECRET, OLD NAVY nebo GAP, vše kolem dražeb na aukcích EBAY a nabízíme taky vlastní americkou adresu v našem warehouse potřebnou při nákupech v USA.

Někdo neumí anglicky, někdo nechce používat platební kartu v zahraničí a jiný zase potřebuje vlastní americkou adresu. Všechny tyto služby Vám rádi nabídneme u nás a to 365 dnů v roce.


sklad v CZProtože jsme začali využívat více přepravců a časem získali i velmi dobré slevy z cen přepravy, otevřeli jsme pro Vás náš další web Cz-Balik.cz a balíky začali přepravovat i z ČR a SR do světa.

Objednáním u nás získáte servis počínaje vyzvednutím zásilky na Vaší adrese, pojištěním, možnosti odeslat zásilku až v domluvený den a samozřejmě on-line sledování pohybu zásilky. A právě díky velkému množství odeslaných zásilek víme, jak můžete ušetřit.

Obě naše přepravní společnosti Cz-Balik.cz a USA-Balik.cz mají více než 70.000 tis.! uživatelů a více než 5.900 referencí na naše služby. Jestli chcete, můžete si odkazy přečíst v naší referenční knize.

Zasíláme přes prověřené partnery a todhl  fedex  UPS  ppl  tnt  dpd GLS 


fotogaleriearow  Fotogalerie přepravy kontejnerem, skladů v ČR a v USA